Who am I

what they say

Stories about me

 • quote
  Roy SchellekensFounder Mindgoods
  Jeremy is een zeldzaam soort developer met een unieke combinatie van eigenschappen en vaardigheden. Noem het een zeer communicatieve nerd. Serieus optimistisch van aard en voortdurend gericht op performance zonder de esthetiek van een ontwerp uit het oog te verliezen. Kritisch maar opbouwend. Het beste van 2 werelden, maar dan in 1 man.
 • quote
  Borai van UdenFreelance Frontend React Developer
  Jeremy en ik hebben samen aan een project gewerkt. In onze samenwerking vond ik het fijn dat Jeremy zich leergierig opstelde. In de werkzaamheden die we deden viel het mij op dat hij een hands-on developer is die graag actie onderneemt. Hij ziet niet zo snel beren op de weg en denkt in oplossingen. Daarnaast brengt hij als collega een positieve en gezellig sfeer en is hij erg betrokken met iedereen. We hebben na onze samenwerking nog steeds contact gehouden. Het lijkt me erg leuk om weer eens met Jeremy samen te werken.
 • quote
  Joep VerheydenSenior Test Engineer
  Jeremy-Percy is een fijne collega om mee samen te werken. Naast de inhoudelijke kennis in zijn vakgebied en agile werkwijze, is hij een echte teamspeler. Wat mij betreft een ideale collega voor in je team!
 • quote
  Sander KersFounder Serious Fitness Lab, auteur en spreker
  Jeremy is een uiterst bedreven en slim meedenkende developer. Naast dat de websites altijd supersnel werken en spik en span zijn, ben ik vooral onder de indruk van zijn goede communicatie en werkethos. Kan hem 24/7 bereiken en lost kritische problemen altijd direct op. Ik beveel hem niet teveel aan, want dan heeft hij straks minder tijd voor ons (haha)! Eerlijk denk ik dat je geen betere/fijnere vent kunt treffen dan Jer.
 • quote
  Fleur VersteeghSenior UX Designer
  Jeremy is een echte professional in zijn vak. Hij staat altijd open voor het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden om tot een zowel gebruiksvriendelijk als functioneel product te komen. We hebben samen aan het vernieuwde dashboard van YoungOnes gewerkt, en mede dankzij Jeremy's inzet hebben we een mooi resultaat behaald waar ik heel trots op ben! Op de werkvloer is hij een prettige collega en sparringpartner die met je meedenkt en altijd streeft naar het beste resultaat.
 • quote
  Jasper HutingSenior Frontend Developer
  Jeremy is een Enthousiaste, leergierige en vooral vriendelijke collega die altijd voor je klaar staat. Hij leert heel snel en is heel prettig om mee samen te werken. Komt afspraken na en is heel secuur. Jeremy is een energieke jongen die voor veel sfeer zorgt in het team. Ik kan hem dan ook zeker aanraden om in je team te hebben. Hopelijk treffen wij elkaar in de toekomst weer.